Loading...

Nieuws

Uw link naar moderne deegverwerking

Artezen Connect

30 Januari 2019
  • artezen connect

Artezen Connect is een oplossing voor Industrie 4.0. Het bestaat uit een wifi-router die is geïntegreerd in de elektronica van het apparaat voor een eenvoudige cloudverbinding. Ofwel via onze Connect-app of met de desktop-applicatie, kunt u toegang krijgen tot uw machine en de gegevens die zijn opgeslagen op de Artezen-cloudserver.
 
U kunt recepten en het dagelijkse productieprogramma programmeren van achter uw bureau, thuis of ergens anders. Op elk moment kunt u de livestatus van uw machines controleren, productiviteitsgegevens downloaden en controleren of onderhoud vereist is.
 
In de toepassing vindt u de documenten die horen bij uw aangesloten Artezen machines, zoals gebruikershandleidingen, elektrische schema's, certificaten enz.
 
Met het API-formaat kan Artezen-apparatuur worden aangesloten op andere machines in uw bakkerij. Het kan ook communiceren met uw ERP-systeem voor het programmeren en productieve feedback. Dit vereist compatibele ERP-software die geleidelijk aan beschikbaar komt bij softwareontwikkelaars.
 
Het gebruik van onze cloud is 24 maanden na installatie gratis. Na die periode kost het EUR 150,00 per jaar voor maximaal 10 Artezen-machines per productielocatie.  

Aanvankelijk is Artezen Connect beschikbaar op de Calybra HD-verdeler en op het Lybra-gewichtscontrolesysteem.