Loading...

Nieuws

Uw link naar moderne deegverwerking

IBA 2018

22 Augustus 2018
  • Artezen at IBA 2

September 2018 markeerde een speciale gelegenheid voor Artezen: drie jaar geleden op de IBA-bakkerijker in München lieten we ons merk Artezen voor de eerste keer zien. Hoewel onze apparatuur sinds 2004 is geproduceerd, was het niettemin een nieuw team vol ideeën dat zich aan de markt presenteerde.
 
Vandaag hebben we ons gevestigd in meer dan 25 landen over de hele wereld met als resultaat een verdrievoudiging van de verkoopcijfers. We hebben ons assortiment gemoderniseerd en op IBA 2018 hadden we wederom interessant nieuws:
 
De heavy-duty uitvoering van de beroemde Calybra-deegverdeler, de eerste olievrije deegverdeler die 24/7 kan worden gebruikt in een industriële omgeving.
 
Industrie 4.0, uw apparatuur aangesloten op de cloud met het ERP-systeem van de bakkerij en ons servicecentrum voor diagnose over lange afstand. Met de Artezen Connect-app kunt u uw apparatuur overal bedienen.
 
Rendez-vous opnieuw bij IBA 2021! En voor die tijd zullen we uiteraard in samenwerking met onze dealers deelnemen aan vele andere beurzen.